De grootste PC spellen van 2018

De boog kan niet altijd gespannen zijn en het is dan ook op zijn tijd belangrijk om te ontspannen. Zeker tijdens de vieze regenachtige dagen of de momenten waarop je liever niet naar buiten gaat, is het spelen van een spel op de PC een echte aanrader. Grote namen op het gebied van PC spellen die we voor volgend jaar kunnen verwachten, zijn onder andere Pillars of Eternity II: Deadfire, Pie People, World of Warcraft: Battle for Azeroth, Sea of Thieves en nog vele anderen. Lees vooral verder als je meer te weten wilt komen over de grootste PC spellen van 2018.

Bloodstained PS

A Way Out

Josef Fares, een van de creatieve geesten achte het geweldige spel Brothers: A Tale of Two Sons, is de schrijver en de regisseur van het spel A Way Out. Net als bij Brothers, wordt bij A Way Out het verhaal van de twee belangrijkste karakters verteld. Het verhaal gaat over twee gevangenen die uit de gevangenis moeten ontsnappen en hun leven op de vlucht leiden. De karakters moeten samenwerken om te ontsnappen en uit de handen van de politie moeten blijven.

Bloodstained: Ritual Of The Night

Het geniale brein achter de Castelvania games is Koji Igarashi. De nieuwstegame waar hij aan werkt, is Bloodstained: Ritual Of The Night. De eerste indruk is veelbelovend: een wereld met 2D beelden in gothic-achtige stijl waarbij je vecht met demonische vijanden terwijl je nieuwe werelden vrij speelt. En heb je even genoeg van al die demonen, dan schakel je over naar https://nl.unibet.be/casino voor een van de ontspannende spellen, terwijl je ook nog kans maakt op het winnen van een aanzienlijk bedrag.

Crackdown 3

In 2014 was Crackdown 3 al aangekondigd, maar een flinke vertraging heeft de makers van het spel parten gespeeld. Nu staat de release gepland voor een nog nader te bepalen datum in het voorjaar van 2018. Crackdown 3 wordt een van de exclusieve spellen voor de Xbox One. Grote verwoestingen in een open world, waarbij de multi-player game op een server-based cloud technologie gebaseerd is. De single-player game zal wat milder van aard zijn. Het neerhalen van criminele organisaties is net als eerdere delen waar het bij Crackdown 3 om draait.

Far Cry 5

Far Cy 5 is alweer het vijfde deel van de populaire Far Cry spellen. Far Cry 5 speelt zich af in Hope County, een stadje met mensen die gesteld zijn op hun vrijheid. Andere bewoners van Hope County zijn de leden van de Doomsday-sekte, beter bekend als The Project at Eden’s Gate. Joseph Seed en zijn familie leiden de sekte en jouw komst om de strijd aan te gaan met Joseph Seed en zijn sekte, laait een hele strijd op waarbij de sekte de controle over het dorp probeert te houden. Je hebt een enorm arsenaal aan wapens en voertuigen ter beschikking terwijl jij de omgeving verkent en de inwoners uit de greep van Eden’s Gate bevrijdt.

Comments are closed.